Øresund Rundt 28. August 2016

 

Når du ankommer til færgelejet i Helsingør


Fra start til færgelejet i Helsingør er cirka 50 km. Ruten går fra Amager, gennem det smukke København og op langs Strandvejen. For at undgå unødigt kø for at komme ombord på færgen, er det vigtigt, at du i tilmeldingen angiver en realistisk gennemsnitshastighed. Kører du med et snit på 25 km/timen tager turen til færgen ca. 2 timer. (Husk at tillægge evt. depottid, samt ID-kontrol (tager et par minutter). Ugen op til løbet får du tildelt din startid, der matcher din angivne gennemsnitsfart fra start til Helsingør.

Hver færge kan have op til 250 deltagere ad gangen. Hvis du kører væsentligt hurtigere end din angivne snit-tid på du påregne ventetid til næste færge.

Estimerede færger: 9.00, 9.30, 10.00, 10.30.

Vigtigt: Når du ruller ind på færgelejet vil din tid blive sat i stå/neutraliseret, således at du ikke skal stresse over at miste tid. Derimod kan du fordrive den eventuelle ventetid med at gå i vores depot, der ligger på lejet og tanke op.

HUSK PAS ELLER KØREKORT TIL ID-KONTROL VED FÆRGEN. HAR DU IKKE EN AF DISSE MED, KOMMER DU IKKE IND I SVERIGE.

Om bord på færgen kan du få et tiltrængt hvil og strække benene, inden du kører af færgen i Helsingborg efter 20 minutter. Vær klar ved din cykel, når færgen lægger til land i Helsingborg. Derfra er der cirka 135 km til mål i Malmø.